Нашивка FRAG за 1 вбитого ворога PVC

Код товару: 51454001
Артикул: 1328
145 грн
Нашли дешевле ?
Скорочений опис
Звичай залишати зарубки на зброї сягає сивої давнини. Від незапам'ятних часів, коли люди вперше опанували мистецтво виготовлення зброї, військові почали ставити спеціальну позначку для відзначення своїх досягнень в боях.... Читати далі...

Звичай залишати зарубки на зброї сягає сивої давнини. Від незапам'ятних часів, коли люди вперше опанували мистецтво виготовлення зброї, військові почали ставити спеціальну позначку для відзначення своїх досягнень в боях.

Символіка зарубок на зброї була надзвичайно важливою для воїнів, адже кожна позначка могла розповісти свою історію – про перемогу над противником, бойовий вихід, захист близького друга або ж про важке поранення в бою. Тому зарубки на мечах, держаках списів і гвинтівках створювали ідентичність воїна та могли показати, хто з них найбільш смертоносний. Свого апогею даний звичай досяг у період Першої та Другої світових війн, коли солдати ставили зарубки на прикладі своєї улюбленої гвинтівки, відмічаючи чергову перемогу над ворогом.

Сьогодні часи змінились, але традиція рахувати фраги (від англ. frag - убитий противник) не втратила своєї актуальності. Щоб не псувати зброю, бренд М-Тас пропонує нове рішення – нашивку у вигляді "ачівки" (від англ. achievement - досягнення) для відзначення ваших перемог у бою.

На патчі зображений череп як символ смерті та водночас протистояння їй. Доповнює композицію нашивки лавровий вінок, який ще з часів античності є уособлення тріумфу, слави й перемоги. Патч передбачений у трьох варіантах: золото – 10 перемог, срібло – 5 та бронза – 1, які можна поєднувати між собою залежно від кількості, яка відповідає вашим бойовим досягнення.

Нашивка виготовлена з високоякісного ПВХ матеріалу (полівінілхлориду) з нанесенням повноколірного друку. Завдяки особливій технології виготовлення, патч виглядає об'ємним, а зображення дуже реалістичним. Кріпиться на одяг, сумки, рюкзаки або спорядження за допомогою велкро липучки.

Розмір 3см